Mijn naam is Ingrid Beentjes

Mijn droomambitie: is een onafhankelijk, liefdevol, vitaal leven leiden en anderen inspireren en helpen dit ook te doen

Mijn focus: met mensen en organisaties werken die verantwoordelijkheid willen nemen om het maximale uit zichzelf en daarmee hun gezondheid te halen.

Visie: onze huidige maatschappij zorgt ervoor dat we steeds meer gemak en comfort hebben maar we krijgen het steeds drukker en worden niet gezonder en gelukkiger. De problemen zitten in ons hoofd maar de oplossing in ons hart. Voor iedereen is er een weg die naar maximaal welbevinden leidt. Door mijn kennis en ervaring met jou te delen kan ik jou begeleiden in dit mooie proces. Jij hebt de macht om te veranderen en mindset is de basis!

 

Ik ben afgestudeerd als leefstijlcoach aan de Academie voor Leefstijl en Gezondheid. 

Zelf heb ik mijn leefstijl drastisch aangepakt omdat ik voortdurend moe was, niet happy met mezelf en lichamelijke klachten kreeg. Door te letten op mijn voeding, beweging, ontspanning én erachter te komen wat ik nu werkelijk wil in mijn leven, voel ik mij heel energiek en veel jonger. Mijn grootste passie is nu een gezonde leefstijl en daarmee een relaxed en fijn leven leiden. Being Lifestyle Coaching is een verlengstuk van deze passie en daarmee wil ik niets liever dan andere mensen inspireren en helpen dit ook te bereiken.

Gezondheid is een combinatie van lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn volgens de definitie van de Wereld Gezondheidsorganisatie. Het is belangrijk om je eigen leven vorm te geven waarbij deze aspecten aandacht krijgen. Alleen dan hou je het vol!