Over mij

Sinds 2016 ben ik één van de eerst geregistreerde leefstijlcoaches in regio Heiloo. Vanaf 2019 heb ik veel ervaring met de uitvoering van de GLI.
Dit staat voor Gecombineerde Leefstijl Interventie, afgekort GLI.
Dit programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering en is dus GRATIS.

 

Ik beschik over de benodigde registraties om kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister leefstijlcoaches (Kabiz ) en bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN ).Mijn verhaal

Mijn naam is Ingrid Beentjes. Ik heb twee volwassen kinderen; een zoon en een dochter die inmiddels op zichzelf wonen. Het grootste deel van mijn leven heb ik in het bedrijfsleven gewerkt, zowel bij kleine als grote bedrijven. Sinds 2016 ben ik leefstijlcoach. Hoe kwam ik tot deze carrièreswitch? 

Van huis uit eet ik goed en sport ik regelmatig. Toch raakte ik gaandeweg mijn leven verder van mezelf verwijderd, o.a. door werk te doen dat niet meer bij me paste. Ik kreeg serieuze burn-out klachten en realiseerde me dat ik meer balans moest gaan vinden in werk, gezin, ontspannen en bewegen. Met kleine stapjes ben ik mijn leefstijl aan gaan pakken en ben ik mij meer en meer gaan verdiepen in de holistische aanpak van leefstijlveranderingen. Dat heeft veel goeds gebracht!

Door dit met andere mensen te delen, merkte ik dat ik hen kon inspireren hetzelfde te doen. Ik heb een hbo opleiding tot leefstijlcoach gedaan. Tezamen met mijn uitgebreide werkervaring en mijn eigen ervaringen geeft mij dat veel tools om anderen te helpen.

Ik leef mijn passie door een fijn leven te leiden met een gezonde leefstijl. Wat ik jou van harte gun, is dat jij dat ook kunt gaan doen. Ik help je er graag bij!