Over mij

Sinds 2016 ben ik één van de eerst geregistreerde leefstijlcoaches in regio Heiloo. Vanaf 2019 heb ik veel ervaring met de uitvoering van de GLI.
Dit staat voor Gecombineerde Leefstijl Interventie, afgekort GLI.
Dit programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering en is dus GRATIS.

 

Ik beschik over de benodigde registraties om kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo sta ik geregistreerd in het kwaliteitsregister leefstijlcoaches (Kabiz ) en bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN ).Mijn verhaal

Mijn naam is Ingrid Beentjes. Ik heb twee volwassen kinderen; een zoon en een dochter. Het grootste deel van mijn leven heb ik in het bedrijfsleven gewerkt, zowel bij kleine als grote bedrijven. Sinds 2016 ben ik leefstijlcoach. Hoe kwam ik tot deze carrièreswitch? 

Van huis uit eet ik goed en sport ik regelmatig. Toch raakte ik gaandeweg mijn leven van die goede gewoonten verwijderd. Ik had een hectisch leven met kinderen, een man met een eigen zaak en zelf een drukke baan. Dit betekende alle ballen hooghouden, de perfecte moeder willen zijn, er goed uitzien, sporten. Ik kreeg serieuze burn-out klachten en realiseerde me dat ik meer balans moest gaan vinden in werk, gezin, ontspannen en bewegen. In kleine stapjes ben ik mijn leefstijl aan gaan pakken en dat heeft veel goeds gebracht.

Door dit met andere mensen te delen, merkte ik dat ik hen kon inspireren hetzelfde te doen. Ik heb een hbo opleiding tot leefstijlcoach gedaan. Tezamen met mijn werkervaring in het bedrijfsleven geeft mij dat veel tools om anderen te helpen.

 

Ik leef mijn passie door een onafhankelijk en vrij leven te leiden met  een gezonde leefstijl. Wat ik jou van harte gun, is dat jij dat ook kunt gaan doen en een weg vindt uit de ratrace, naar vrijheid en leven vanuit je hart.